All inclusive Spanje

Het meest bekende vakantieland in Nederland is al jaren Spanje. Spanje is een veelzijdig land waarbij er naast het vaste land ook twee eilandgroepen zijn die erg populair zijn bij de Nederlandse toerist. De Spaanse Costa’s trekken jaarlijks massaal toeristen die er optimaal willen genieten van de zon, zee en het strand.

Toch heeft het vaste land van Spanje veel meer te bieden dan zon, zee en strand. De vele culturele bezienswaardigheden en de prachtige landschappen worden vaak vergeten tijdens een vakantie aan de Spaanse Costa’s. Het is wel een aanrader de prachtige landschappen te bezichtigen en de cultuur te proeven en op te doen.

Naast de Spaanse Costa’s zijn de eilandgroepen de Balearen en de Canarische Eilanden heel populair. De Balearen liggen voor de Oost kust van het Spaanse vasteland en de Canarische Eilanden liggen voor de kust van Afrika. De eilanden zijn populair omdat ze gegarandeerd zon hebben in de zomermaanden en de Canarische Eilanden zijn zelfs het hele jaar zon zeker. Elk eiland heeft weer haar eigen schoonheden en eigen cultuur. Dit maakt Spanje ook een veelzijdige vakantiebestemming het gehele jaar door.

Sinds een paar jaar is de populaire vakantieformule overgewaaid naar Spanje. Het gaat natuurlijk om de populaire all inclusive formule in de hotels, apart hotels en resorts. Zowel op het vaste Spaanse land als op de eilanden zijn steeds meer hotels die een verblijf op basis van all inclusive aanbieden. All inclusive Mallorca vakanties zijn het populairst. Op deze manier kan er optimaal genoten worden van het mooie Spaanse land en de prachtige cultuur. Een extra voordeel bij een Spanje all inclusive vakantie is de korte reisduur naar de vakantiebestemmingen! De langste reisduur is naar de Canarische Eilanden en deze bedraagt ongeveer 4,5 uur vliegen.