Waar ga je heen op zonvakantie?

Een stedentrip, een autovakantie, een backpack vakantie. Misschien heb je het allemaal al gedaan en heb je nu wel genoeg van die avontuurlijke vakanties. In deze tijd van het jaar is het ook gaaf om gewoon goedkoop en snel de zon op te zoeken. Zeker als er in Nederland amper zon te bekennen is. Maar waar moet je dan heen en voor welke prijzen? In dit artikel lees je het.

De zon op zoeken, dat is toch uiteindelijk wat we allemaal wel willen? Toch is het altijd lastig om een juiste locatie te bedenken en vervolgens te kijken hoe goedkoop je daarheen kunt gaan. In deze tijd van het jaar zijn er mooie zonbestemmingen te vinden in Europa, zoals Spanje bijvoorbeeld. Maar toch: als je echt wilt genieten van die prachtige zon in een heel andere omgeving, dan is het toch gaaf om ook buiten Europa te kijken.

Goedkoop

Misschien betaal je dan wel iets meer, maar toch is je zonvakantie dan nog steeds goedkoop. Zeker in verhouding met wat je ervoor terug krijgt: een prachtige omgeving die je zeker in Nederland niet zult vinden. Even een weekje zorgeloos genieten tijdens een mooie zonvakantie. Je wilt dus buiten Europa genieten van een goedkope, prachtige zonvakantie, maar waar kun je dan het beste heen gaan? Wij hebben een goed én goedkoop advies: Dubai.

Dubai

Het kan best zo zijn dat vrienden Dubai al eens hebben aangeraden, maar dat jij steeds dacht: het is wel heel duur en toeristisch. Gelukkig valt dat allebei reuze mee en zeker in deze tijd van het jaar als je nu de zon opzoekt in Dubai. Voor een bijzondere en zonnige vakantie in Dubai betaal je gemiddeld 248 euro.

Daar krijg je heel veel voor terug: de temperaturen lopen in de zomer namelijk op tot boven de veertig graden en in januari ongeveer 23 graden. Nog steeds prima temperaturen om in Dubai niet alleen van het strand te genieten, maar ook van de prachtige stad achter het strand.